18 Nisan 2011 Pazartesi

Tebrikler Herkese

Bayanlar basketbol liginin final serisinde Fenerbahçe ile 12 yıl sonra şampiyonluğa bu kadar çok yaklaşmış olan Galatasaray MP mücadele edecekti. Fakat Haccettepe olayı ve akabinde gelen tehtittlerden çok etkilenilmiş olacak ki ilginç hakem kararları seriye damgasını vurdu. Hatayı telafi etme durumu olduğu düşüncesindeyim. Ki bu telafi Galatasaray MP'ın şampiyonluğuna mal oldu. Serinin ilk maçında son hücuma çıkan Işıl Alben'e çalınan anlamsız düdük, son maçtaki yapılmayan anonslar ve en son olarakta son hücuma çıkan Fenerbahçe'li basketbolcunun yaptığı stepsi görmezlikten gelip aynı pozisyon için anlamsız bir faul çalan hakemler birden maçı Galatasaray MP'tan alıp Fenerbahçe'ye verdi. 1 yıl boyunca emek et, çalış, çabala, iste ama sonucunda son saniyede gelen anlamsız bir düdük tüm emekleri boşa çıkarsın. bravo cidden. Tebrik ediyorum herkesi.
Son maçtan önce hakemin 3 kez değiştirilmiş olması ve 4 maç boyunca Fenerbahçe'nin 96 kez serbest atış çizgisine gitmesi ise komik rakamlar cidden. 1 yılın emeği böyle boşa gidiyor işte..

11 Nisan 2011 Pazartesi

HAYATIMIN TAM ORTASI

Ali Sami Yen... Birçokları için bir şey ifade etmeyebilir bu isim. Ama orası her şeydi. Hayatımızın en mutlu anlarını her zaman onunla paylaştık. Real Madrid maçındaki geri dönüşe o şahitlik etti. Milan maçındaki son anlar, Hagi'nin Bilbao'ya attığı unutulmaz gol. Sadece son zamanlarına şahitlik etmenin üzüntüsündeyim tabi. Daha düne kadar biri hadi tekrar Sami Yen'e dönüyoruz desin diye bekliyorduk. Ama artık çok geç...
Seni yıkacak dozerin...